Mam pytanko dotyczące pewnego wysłanego...

zaproszenia do grona znajomych na facebook'u.. A mianowicie.. Jeżeli wyśle się zaproszenie do znajomych i jak ta osoba nie zaakceptowała to wchodząc na profil tego "ktosia" jest napisane "Wysłano zaproszenie do grona znajomych", natomiast jeżeli ta osoba odrzuciła zaproszenie jest opcja "Dodaj znajomego".. W moim przypadku zaproszenie zostało wysłane i owszem pisało że zostało wysłane, ale wchodząc teraz nie ma żadnej z tych opcji, tylko ewentualnie "Wyślij wiadomość".. Co to oznacza? Czy ten "ktoś" zablokował mnie czy jak? Tutaj wpisz swoje pytanie...

Odpowiedź

ODPOWIEDZI (2)

chwilę temu

CloudSand 3 miesiące temu

Ten ktoś ma zmienione ustawienia prywatności.

Odpowiedz na ten komentarz

Nieznajomaa077 CloudSand 3 miesiące temu

No dobra.. Ale jest tylko opcja wszyscy lub znajomi znajomych.. A mamy ponad 70 wspólnych znajomych..

Odpowiedz na ten komentarz
6 punktów ekstra dla autora najlepszej odpowiedzi
Podoba Ci się to pytanie?

Szukasz porady? Napisz!

Nie trzeba się logować!