Masz tam coś takiego jak ustawieni prywatności. Sama wybierasz kto ma dostęp do twoich zdjęć. Ja mam dostęp tylko dla znajomych i nikt poza nimi nie ogląda moich zdjęć.
3
K
Keraa
14 lat temu
-3
da się musisz ustawić że masz udostępnione dla znajomych albo tylko dla ciebie