CiałoCzy jeśli zdeaktywuje swoje konto na fb to jak...Llili141.2k pkt13 lat temu781 wyświetleńzechce je po pewnym czasie znowu uaktywnić to czy powrócą wszystkie moje zdjęcia, rzeczy tóre dodałam na tablice i rozmowy z czatu?#facebookZapiszObserwujZgłoś
-1Dezaktywacja konta to nie jest to samo co usunięcie. Konto nadal jest na serwerach facebooka tyle, że jest niewidoczne. Jeżeli będziesz chciała je przywrócisz wystarczy, że się zalogujesz i wszystko będzie ja dawniej. Pozdrawiam Pomidor123-1PPomidor12313 lat temu