w wiadomościach wysyłanych (chyba) jeżeli tam nie będzie to chyba nie ma
0
K
KiNiA997mrrr
15 lat temu
-1
nie można ale jak wchodzisz na profil tej osoby to pisze ci u góry że wysłano prośbe do grona znajomych a jak zaakceptowała ta osoba to nic ci nie pisze tylko masz ją w znajomych...