Z tego co wiem, to nie widać kto wchodzi na jakieś konto, a fb nie da się usunąć, można tylko dezaktywować i robisz to tak:
obok swojego avatara po prawej stronie masz taki 'ptaszek' wybierasz tam "ustawienia konta" później "Bezpieczeństwo" i ostatni link to "Dezaktywuj konto" :)