Jeśli ustawisz w ustawieniach to TAK! na pewno cię nie zobaczy . ; p
4
K
Karolina1995
16 lat temu
3
jezeli w profilu wybierzesz taka opcje ze nie chcesz zeby ktos widzial ze go podgladasz to wtedy jestem pewna ;)
3
P
paulina8899
16 lat temu
1
Najpierw musisz zaznaczyć w ustawieniach, że ma Cię nie widzieć. Wtedy na 100 % Cię nie zobaczy. ;D
1
S
schokolade95
16 lat temu
-3
jeśli chcesz żeby ktoś nie widział że wchodziłeś na jej profil to wejdź w ustawienia prywatności i tam zaznacz `NIE pokazuj innym że oglądałem ich profil` ;]
-3
A
Andzia10107
16 lat temu
-3
Trzeba dobrze ustawić. Ale gdy zmienimy ustawienia zanim na to inne konto wejdą 3 osoby to będzie jeszcze nas widać. Niestety trzeba troszkę odczekać ;]