Wiesz co ja w sumie usunęłam swoje konto na fb ale przy usuwaniu brałam jakieś opcje i nacisnęłąm że nie mam czasu na fb i nie będę z niego korzystać na razie czy coś takiego ale jak wpisałam swój login i hasło przy normalnym logowaniu się to normalnie powróciłam do mojego starego profilu.. Nie wiem co ty zrobiłaś ale może spróbuj normalnie wpisać swój login??
2
K
Kruszynkaaa
14 lat temu
Najlepsza
0
to niestety jest nieodwracalny, gdyż niedługo już wszyscy będą mieć ten nowy profil :/