Wchodzisz na "zdjęcia", potem zakładka "Zdjęcia, na których jesteś", następnie najeżdżasz na zdjęcie, które nie chcesz, by było widoczne na Twojej osi czasu, w prawym rogu tego zdjęcia pojawi się taki "ołówek", klikasz na niego i pojawi się menu. Tam będzie między innymi napis "Ukryj z osi czasu" to musisz to kliknąć. Zdjęcie wtedy będzie, ale nie będzie widoczne na Twojej osi czasu, tylko u tej osoby, która Cię oznaczyła.
Albo inaczej: wchodzisz na to zdjęcie i tam jest napisane w takiej ramce (pod datą dodania) "dozwolone na osi czasu", klikasz na trójkącik, który tam jest i będzie opcja "Ukryte na osi czasu". To ją wybierasz.
4
M
mysiaa39
13 lat temu
-1
możesz usunąć oznaczenie i te zdjęcia nie będą pokazywane na twoim profilu. Wejdź do swojej galerii, najedź na to zdjęcie, w prawym górnym rogu (na miniaturce tego zdjęcia) kliknij w taki mały ołówek i tam będzie "zgłoś/usuń znacznik" ;)