"Usuwanie fotobloga
Jeśli chcesz usunąć swoje konto, usuń wszystkie zdjęcia ze swojego fotobloga. Wtedy profil przestanie być widoczny w naszym serwisie.
Zdjęcia musisz usunąć jedno po drugim. Nie ma możliwości usunięcia wszystkich zdjęć za jednym kliknięciem. "
Wystarczy dobrze poszukać ;)
-3
P
przystojnY
16 lat temu
-4
nie da się, po prostu usuń wszystkie wpisy i zdjęcia i tak jakby samo się usunie