wchodzisz w ustawienia te główne {dane, co masz imie, wzrost itp.} i na samym dole masz małym jasnym druczkiem 'Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić swoje dane lub całkowicie usunąć konto.' i klikasz na to ;usunac konto; :)
1
S
saliient
15 lat temu
-3
no tak to jest jedynym minusem w tym.. ;x ;d
-3
S
saliient
15 lat temu
-5
tak jak sallient tyle ze możesz usunąc konto wtedy gdy wszystkie twoje głosy które komuś dałaś zostaną zobaczone