Przejdź do treści głównej

Mam pytanie. jeśli na facebooku dezaktywuje...

P
paulina12716100 pkt
584 wyświetlenia
konto,to oznacza to,ze całkowicie je usunę i nie będę mogła go przywrócić.!?
Czy tylko zablokowane zostaną moje nade i cały profil a potem będe mogła z tego samego konta korzystać.?
Pomocyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy.

2 odpowiedzi

W każdej chwili będziesz mogła do tego konta powrócić. Ono nie znika tak na zawsze.
6
P

paulaa3010

15 lat temu

zablokowane
-14
K

KiNiA997mrrr

15 lat temu