Mam pytanko dotyczące pewnego wysłanego...
N
Nieznajomaa07744 pkt
1k wyświetleń
zaproszenia do grona znajomych na facebook'u.. A mianowicie.. Jeżeli wyśle się zaproszenie do znajomych i jak ta osoba nie zaakceptowała to wchodząc na profil tego "ktosia" jest napisane "Wysłano zaproszenie do grona znajomych", natomiast jeżeli ta osoba odrzuciła zaproszenie jest opcja "Dodaj znajomego".. W moim przypadku zaproszenie zostało wysłane i owszem pisało że zostało wysłane, ale wchodząc teraz nie ma żadnej z tych opcji, tylko ewentualnie "Wyślij wiadomość".. Co to oznacza? Czy ten "ktoś" zablokował mnie czy jak? Tutaj wpisz swoje pytanie...