ktoś zrobi screena mojego zdjęcia (ono zapisuje mi się w telefonie) to moim znajomi lub jego widzą te zdjęcie ? Czy nie ?Jak tak to gdzie ono im się wyświetla ?
Jeśli ktoś zrobi skryna twojego zdjęcia, to zapisuje się tylko i wyłącznie w jego galerii, zapewne w folderze "Snapchat". Samą tą operację, a mianowicie, że ktoś zrobił ci skryna widzisz tylko ty. Drugiej części pytania nie rozumiem, ale 'znajomi' tego 'kogoś' nie mogą zobaczyć twoich zdjęć, które dodajesz na My story, czy wysyłasz bezpośrednio do swoich kolegów.