usun tam gdzie sie wylogowujesz cos tam jest ustawienia konto...i usunac konto...nie da sie go calkiem zlikwidowac ale nie wchodz na nie juz po usunieciu i chyba po jakims czasie sami ci usuna:/
-12
S
stella2011
15 lat temu
-19
niestety nie wiem, ale jak się nie ma co się pragnie to się kradnie co popadnie :)