Przejdź do treści głównej

Profil na naszej klasie

K
Karencja91151 pkt
526 wyświetleń
Jak mam zaznaczone na nk "Nie pokazuj innym, że oglądałem ich profil" to tzn. że nie będą wiedzieli że oglądałem ich profil? A jak to odznaczę to będą już wiedzieli czy nadal nie?

8 odpowiedzi

tak dopóki masz zaznaczoną tą opcję to Cię nikt nie zobaczy, że oglądałaś profil, ale Ty też nie widzisz kto Cię podglądał ;)
8
M

migotkax33

16 lat temu

Tak jak masz zaznaczone to nie widzą a jak nie masz zaznaczone to widza:P
7
Z

ZaKrĘcOnAaA

16 lat temu

zgodnie z tym co jest napisane będą widzieli profil
6
L

laska321

16 lat temu

jak odznaczysz to będą już widzieli jak wejdziesz na ich profil, ale tych wcześniejszych wizyt [ wtedy jak miałeś włączony ten tryb] nie będą widzieli
5
K

kecajaloj

16 lat temu

jak masz to zaznaczone to nie pokazuje innym,, że ich profil oglądałaś, ale nie pokazuje też ci kto oglądał twój profil
jak sobie odznaczysz to od tego momentu gdy na kogoś profil popatrzysz to im pokaże
4
Z

zielonażaba

16 lat temu

Nie będą widzieli . xdd
A jak odznaczysz to też nie ..
Chyba,że wejdziesz już na czyjś profil bez odznaczenia tego . :d
0
K

Klaudiaa7007

16 lat temu

Jeśli jesteś na czyimś profilu (masz zaznaczoną opcje, że Ciebie nie widać) i nic u niego nie robisz - nie przeglądasz galeri, nie skaczesz ze strony na strone- to nie widzi że go podglądasz, ale jak będziesz latał/a po jego profilu po odznaczeniu tej opcji, to będzie widział, że się go podgląda ;)
-1
K

Kicia0109

16 lat temu

zgadzam się z odp poniżej
-17
S

Stokrotka

16 lat temu