Chodzi mi o obserwowanie na fb. Wczoraj weszłam...
L
Laelli14494 pkt
8.8k wyświetleń
na listę swoich znajomych na fb i zobaczyłam że obok każdego mam zaznaczone "obserwowanie". Zaczęłam wszystkich odznaczać i potem weszłam na stronę główną i pokazały mi się tylko posty od stron, które polubiłam. Poczytałam w internecie że trzeba w ten sposób kogoś "zaobserwować" jeśli się chce widzieć jego posty i to było ustawione automatycznie. Teraz chcę widzieć znowu wszystkie posty. I stąd moje pytanie: Czy jak przy kimś teraz "obserwuj" to otrzyma jakieś powiadomienie że ta i ta osoba obserwuje cię czy coś w tym stylu?
Dodam jeszcze że moja siostra nie ma nic takiego z tym obserwowaniem, nie musi nic klikać, nawet jej się taka opcja nie pojawia.
Dodam jeszcze że moja siostra nie ma nic takiego z tym obserwowaniem, nie musi nic klikać, nawet jej się taka opcja nie pojawia.