Przejdź do treści głównej

Czy jak na n-k na chwile sie włączy tą opcje żeby...

Q
qtasek1 pkt
369 wyświetleń
nie było widać że się kogoś odwiedza...a wcześniej to było wyłączone to ten ktoś nie widzi że się go odwiedzało?

2 odpowiedzi

raczej nie
1
Ł

Łukasz1555

16 lat temu

nie widzi...osobiście sprawdziłem ;)
0
T

TheRedDevil

16 lat temu