Qqtasek·16 lat temuPozostałeCzy jak na n-k na chwile sie włączy tą opcje żeby...nie było widać że się kogoś odwiedza...a wcześniej to było wyłączone to ten ktoś nie widzi że się go odwiedzało?#uiu8o8o2odpowiedzi3690Otwarte