Możliwe, że kiedyś nie odczytałaś jakiejś wiadomości i dlatego się pokazało :)
0
A
Attacer
13 lat temu
0
jak cos usuwasz a nieodczytasz tylko od razu do kosza dajesz to w koszu je masz te "niby " nieodczytane wiadomosci ale to po jakims czasie samo zniknie