to tylko dezaktywacja!! mialem gdzies link do PRAWDZIWEGO usuniecia konta ktore trwa ok 2 tygodnie! jesli sie w tym czasie zalogujesz to musisz czekac od nowa!
Jeżeli dokonasz dezaktywacji konta z poziomu strony Ustawienia konta, Twój profil i wszystkie informacje z nim powiązane natychmiast znikną z serwisu Facebook. Użytkownicy Facebooka nie będą mogli wyszukać Twojego konta w serwisie ani przeglądać Twoich danych.
-1
N
niebieskookawredotaa
15 lat temu
-6
Kasacja i tak nic ci nie da, wszelkie twoje dane i tak zostaną w bazie danych a anontmous i tak je zdobędzie