Na ustawienie konta wchodzisz i Dezaktywacja konta .
To nie jest usunięcie tylko zawieszenie ale nie widzę tam powinno być usunięcie konta ; /
5
X
x3x3x3
15 lat temu
-3
Wchodzisz w ustawienia konta.
Na samym dole masz : Dezaktywacja konta.
To takie jakby usunięcie kona,ale gdybyś potem chciała założyć nowe konto na ten sam e-mail to będziesz miała tych znajomych co miałaś.
Dezaktywacja to takie jakby zawieszenie :)