Jak usuwasz post to.powiadomienie tez automatycznie sie usuwa
2
F
fandelrap
12 lat temu
-3
Jak usunęłaś to na stronie grupy powinno być napisane że usunięto post, ale jeśli nic nie pisało to nic się nie stało, bo to nie zawsze jest napisane, odśwież stronę i powinno być ok :)
-3
P
pawelo200940
12 lat temu
-19
Raczej nie. Bo jak czasem ktoś z moich znajomych napisze jakiś komentarz pod jakimś postem i go usunie to w powiadomieniach mi to znika, a czasem jest tak, że nadal jest to w powiadomieniach, ale gdy się na to naciśnie to pokazuje się, że strona internetowa jest tymczasowo nie dostępna, albo coś w ten deseń.