3 odpowiedzi
Najlepsza odpowiedź
-4
Dezaktywacja konta nie świadczy o tym że konto zostało usunięte w każdej porze dnia i nocy możesz ponownie się zalogować na FB podając swój login i hasło . Jeżeli dezaktywujesz konto to jedynie informacje nie bd widoczne dla znajomych :)
A je żeli już na stałe chcesz usunąć konto musisz
wejść w Chcę na stałe usunąć swoje konto kliknij w link podany w opisie i uzupełnij formularz. Twoje konto zostanie usunięte w ciągu 14 dni, chyba że w ciągu tego okresu zalogujesz się na swoje konto.
Pozdrawiam :>
A je żeli już na stałe chcesz usunąć konto musisz
wejść w Chcę na stałe usunąć swoje konto kliknij w link podany w opisie i uzupełnij formularz. Twoje konto zostanie usunięte w ciągu 14 dni, chyba że w ciągu tego okresu zalogujesz się na swoje konto.
Pozdrawiam :>
-4