Ustawienia prywatności -> Oś czasu i oznaczanie 'edytuj ustawienia' -> 'Kto może w Twojej osi czasu zobaczyć posty, w których Cię oznaczono?' Ustawienia niestandardowe, niech będzie widoczne dla: ''tylko ja''.
7
R
Roxy122
13 lat temu
3
albo wchodziś na zdjęcie gdzie jesteś oznaczona i pod nazwskiem i datą masz takie coś: na twojej osi czasu i klikasz ukryj. ;p
3
R
rappodblokiemx3
13 lat temu
-1
Jeśli ten znajomy co wrzucił te zdjęcie, ma wspólnych znajomych z tobą, to nie bd to zablokowane dla wszystkch .
Jedynie dla znajomych których ty masz, a on/a nie . ; )