2 odpowiedzi
10
raczej nie da się usunąć całkowicie konta... możesz je zablokować jedynie robisz to tak: wchodzisz w ustawienia ogólne dostęp tam uzyskasz po kliknięciu na napis """ustawienia""" i wtedy jedziesz do samego dołu... jest specjalna rubryka z napisem """ Blokada konta""" edytujesz to... wpisujesz powód dlaczego chcesz zablokować swoje konto i gotowe :)
10