3 odpowiedzi
3
wchodzisz w Moje konto --->Ustawienia.... i tam na samym dole pisze coś takiego Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić swoje dane lub całkowicie usunąć konto. naciskasz w usunąć....i później zaznaczasz -zgadzam się na usunięcie mojego konta. i Kasuj..;)
Tylko przed tym musisz usunąć wszystkie fotki:D
Tylko przed tym musisz usunąć wszystkie fotki:D
3