wchodzisz w moje konto --> ustawienia --> zjeżdzasz na sam dol --> szarym kolorem masz napisane " Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić swoje dane lub całkowicie usunąć konto. " --> klikasz na usunąc , bo jest zaznaczone --> i to wszystko , a potem jeszcze powod musisz poadac ;D