Logujemy się do profilu, który chcemy skasować. Następnie klikamy na zakładkę Profil, Edytuj profil oraz Zaawansowane. Na nowo otwartej stronie klikamy na przycisk Usuń konto.Wpisujemy nasze hasło do profilu w pole Hasło i klikamy na Usuń konto.
pozdrawiam.
2
J
juS
14 lat temu
-3
Wchodzisz w profil,prywatność,zaawansowane i tam jest usun konto gdzieś
:)