musisz skasować wszystkie zdjęcia i Twoje konto dla innych przestaje istnieć.. z czasem jeżeli nie będziesz się na nie logować zostanie usunięte przez administrację.
5
E
evident
15 lat temu
-23
Jedynym sposobem jest skasowanie wszystkich zdjęć jakie masz na swoim profilu. Niestety nie da się usunąć wszystkich zdjęć naraz - trzeba usuwać je pojedynczo, co jest trochę czasochłonne.
I tak jak już tu koleżanka wspomniała: Po jakimś czasie administracja sama usunie Ci konto.