5 odpowiedzi
Najlepsza odpowiedź
9
Tak wiemm. :P
Wejdź na fotkę, zaloguj się, wejdź w ustawienia, które mieszczą się w zakładce "Moje konto" i następnie zjedź na sam dół strony, i tam masz coś takiego "Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić swoje dane lub całkowicie usunąć konto." Co prawda drobnym druczkiem napisane no ale.. :P I kliknij na to "usunąć" i tam Cię zapyta czy napewno, klikasz że tak i koniec. ;)
Wejdź na fotkę, zaloguj się, wejdź w ustawienia, które mieszczą się w zakładce "Moje konto" i następnie zjedź na sam dół strony, i tam masz coś takiego "Pamiętaj, że zawsze możesz zmienić swoje dane lub całkowicie usunąć konto." Co prawda drobnym druczkiem napisane no ale.. :P I kliknij na to "usunąć" i tam Cię zapyta czy napewno, klikasz że tak i koniec. ;)
9