no bo to są punkty zdobyte tylko przez ostatnie 30 dni . tak jak wynika z tego co napisałaś . resztę masz napisane jak wejdziesz na swój profil. nikt Ci niczego nie usunął .
3
D
Dominika15
16 lat temu
3
bo ja się nie wchodzi przez jakiś czas to usuwają proste . ; S
3
K
Kas139
16 lat temu
0
jesteś głupia czy taką udajesz chociaż po tapecie można się zastanawiać XD